For en lang fredag! 

I går var vi sammen med mine tanter og onkler og deres barn i Halden, på besøk hos min mormor. Eller Mimmi da, som vi kaller henne. Fire generasjoner, for nevøen var også der. Tenk at han straks er ett år! Jeg synes det har gått utrolig fort og han har vokst så utrolig mye. Sammenlignet med Mini, som vi møtte på torsdag, er jo ikke nevøen en baby lengre. Han er et lite barn. Løper rundt. Livet ass, det er for rart til å egentlig begripe seg på. 

Grunnen til at vi var der er at Mimmi skal flytte fra Halden til Bærum for å komme nærmere familien. Dermed var det noe av stæsjet i huset som måtte gåes igjennom før hun eventuelt gav det til Fretex. Den fineste hatten i skinn fikk kjæresten til kusina mi, men han fikk ikke ha den i fred.

  

Hvis ikke det er en kul type, så vet ikke jeg! 

Grunnen til at vår fredag ble lang er at da vi kom hjem igjen i halv 8-8-tida, ganske mette på lunsj og kake (samt at undertegnede var litt brisen av å være i ikke-kjøre-klubben). Vi gadd dermed ikke å lage middag med en gang, så Mannen begynte å bake ut brøddeigen han hadde satt tidligere. (Drømmemannen? I know!) Se på disse brødene! 

  

Brødbaking og -steking tar jo litt tid, det samme gjør grønnsakslasagne. Middag endte dermed opp med å bli spist i halv 12-tiden. Men det er jo ferie og langfredag, så da er det lov. 

(Gårs)dagens øredobber til Margit: 

  

Disse er blant de nyeste i samlingen. Terningformede, som henger i en tynn lenke. De er fra det siste stedet vi var i  Thailand, Koh Samui. Denne butikken hadde mye kule ting, både smykker og klær. Jeg kjøpte faktisk disse, et kjede, et armbånd og en kjole. 

Heh, dette var det jeg rakk på et toalettebesøk (shearing is caring). Vi talast! God påskeeggjakt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *