Rolig hjemmekveld ble til spontanfeiring. Jeg begrenser dermed dagens innlegg til å bli (gårs)dagens øredobber til Margit. 

  

Disse er fra H/M, og kjøpt for mange år siden. Mannen og jeg har alltid vært glad i å holde fester og sosiale sammenkomster. En av mine favoritter er Hawaiifest, som var en semiårlig greie midt på vinteren. Det har ikke blitt noe av de siste par årene, men neste år. Da! Konseptet til Hawaiifest er sommerklær, drinker fra kokosnøtter og overfylt stue. Disse øredobbene ble kjøpt inn til aller første Hawaiifest. 

  

Bilde fra aller første Hawaiifest. Jeg er bartenderen, og i år har jeg øvd ved å lage påskedrink til Shala og Anders, så jeg har tro på ordentlig Hawaiifest neste år. 

God lørdag, jeg skal slumre litt til før bursdagsfeiring. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *