Hei tirsdag. Du kom satans brått på. Sorry, ikke meningen å banne, men hjernen min klarer ikke våkne, så de riktige filterene er ikke på plass. 

  

Ok, så prøver jeg ikke å se så veldig våken ut her, men det er sånn jeg føler meg. Jeg spratt ikke akkurat opp i dostolen klokken 07.30, da assistenten kom på jobb. Egentlig har jeg slumret meg gjennom hele morgenen, og nå tenkte jeg å slumre litt til. B-menneskegenet mitt er tilstedeværende som aldri før. Uansett hvor trøtt jeg er på dagen sliter jeg med å sovne på kvelden, i tillegg til å slite med å våkne om morgenen. I tillegg tror jeg at jeg har en innebygd vintersensor, eller snøsensor, som gjør det ekstra vanskelig å stå opp når det snør. 

Jeg synes godt verden kunne slutte med denne idiotiske snøen, det er jo april! I tillegg skal vi hente bilen i dag (hipp hipp!), og det hadde jo vært fint om det første som skjedde ikke var å kjøre i grøfta. Videre i dag skal jeg ENDELIG prøve segway sammen med min kompis Kiss. Spennende dag, altså! 

  

Godt jeg kan se normal ut også! 

2 comments on “Trøttetryne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *