Du var kanskje ikke en av mine nære, men du var definitivt en av mine kjære. Ingen har lært meg mer om galgenhumor i forbindelse med skaden som du. Du tok meg under din vinge da jeg var en redd, sjenert og usikker nyskadet tetra. Du var nok en av mine største fans, og det satte, og setter, jeg utrolig stor pris på. Av og til fikk jeg litt vondt av det enorme støtteapparatet jeg hadde (og har) rundt meg, sammenlignet med deg, men om noe så gjorde det i det minste at jeg prøvde å være der for deg som best jeg kunne. Etter Sunnaas ble den fysiske avstanden litt for stor, med to timers kjøring. Jeg har ikke hatt bil, og du har vært ut og inn på sykehus. Det gjør vondt at vi ikke fikk dratt på fotballkamp sammen, som planlagt. Ikke fikk vi en ny tur på Alex Sushi heller. Den forrige hadde riktignok vært vanskelig å toppe. Men du har vært i tankene mine ofte, og det vet du. 

Du var en god venn i en av mine vanskeligste perioder i livet. Jeg er veldig glad du har vært i livet mitt, og veldig lei for at du forsvant for tidlig. Takk for alt, kjære deg! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *