Fy søren, så glad jeg er for at det forrige døgnet er over. Jeg har ikke overskudd til å skrive så mye om det, men her er en kort oppsummering. 

Det begynte med roadtrip til Bamble, for å dra i begravelse. Selv om det var noe jeg selv valgte å gjøre, så er det jo veldig trist med begravelse. Etter kirken stoppet vi på bensinstasjon for å kjøpe mat og kateterisere. Der fant vi ut at jeg hadde hatt en urinlekasje. En liten stund etter stod vi i kø, da bilen plutselig begynte å tute og spyle med spyleveske og kjøre opp og ned solskjermen. Da hadde vannflasken min lekket ned i en av ledningene i det elektriske anlegget, og vi fikk overledning. Alle varsellamper på, blinking og piping. Etter en halvtime på siden av veien, og med veihjelp på vei, fikk vi fatt på hvilken ledning som var vannskadet. Heldigvis var ingenting ødelagt eller farlig, så vi kunne kjøre videre. 

Hjemme fikk jeg tatt en urinprøve, som heldigvis var negativ. Så dro vi på middag med noen venner, og det var veldig hyggelig. Jeg følte meg likevel ikke så mye med som jeg pleier. Da vi kom hjem fikk jeg en enorm hodepine, og sleit med å sovne. Etter kateterisering var det enda vanskeligere, for da fikk jeg en form for fantomsmerter i høyre bein. Det føltes som om beinet ikke klarte å slappe av, så da klarte ikke jeg slappe av heller. Jeg ble mer og mer frustrert, mens det ble lysere og lysere. Heldigvis sovnet jeg til slutt, men jeg var ganske sliten i dag morges. 

I dag er mannen på jobb, så jeg passer huset. Jeg har kjøpt inn smoothie, sjokolade og druer, og gleder meg til å ikke gjøre noen ting. 

  

Håper alle andre hadde en bedre fredag enn jeg hadde! 

3 comments on “Dårlig døgn

 1. Hei Carine
  Trist at du hadde et så vanskelig forrige døgn. Håper alt er bedre idag da !
  Jeg synes iallfall det var veldig hyggelig å få hilst på deg!
  Føler liksom at jeg “kjenner” deg litt siden jeg følger der her inne.

  Det var jo, selvsagt ikke ved en slik trist anledning jeg skulle ønske å treffe deg men godt å høre å lese her at dere har hatt så mye glede av hverandre !

  Kanskje vi kan treffes ved en senere anledning da jeg har en sønn som studerer i Oslo så det hender jeg tar turen til tigerstaden.

  Ønsker deg en fortsatt fin helg og hilse mannen!

  Klem fra Marit

  1. Tusen takk for fin hilsen. Det var hyggelig å møte deg også, selv om det var under kjipe omstendigheter. Bare å gi lyd fra seg når du er i Oslo! 🙂 Mannen hilser tilbake. God helg!

  2. Tusen takk for fin hilsen. Hyggelig å hilse på deg også, selv om det var under kjipe omstendigheter. Bare å gi lyd fra seg når du er i Oslo 🙂 Mannen hilser tilbake. God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *