Jeg har en del å fortelle fra helgen faktisk, eller hvertfall to ting; spontantur til Barcelona er bestilt og ølsmaking med Garret Oliver fra Brooklyn Breweries er gjennomført. I tillegg vil jeg fortelle om litt pågående forskning om trykkmåler i blæra. Men før jeg kommer så langt vil jeg tenke på de som har så mye mindre enn oss. De som må grave frem både levende og døde fra ruinene med kun hendene fordi de ikke har annet. Vakre Nepal har blitt veldig hardt rammet av jordskjelv i helgen, som jeg antar de fleste har fått med seg. Det er ikke mye vi får gjort herfra, annet enn å donere penger, og jeg vil oppfordre alle som har en slant ekstra til å gi til Nepal.

Jeg har vært der og besøkt Shala og Anders, og har med egne øyne sett mangelen på ressurser og den relativt enkle levestandarden de har der. Det er vanskelig å takle naturkatastrofer med lite ressurser og lite penger. De trenger virkelig vår hjelp nå.

Jeg har ikke så mye peiling på hvilke organisasjoner som er bra, men jeg har selv brukt Røde Kors, hvor man enkelt kan gi 250 kroner ved å sende NEPAL til 2272.

Det finnes imidlertid sikkert mange som bidrar. Her er en Aftenposten-artikkel med linker til flere: Hjelp Nepal

IMG_3285 IMG_3267 IMG_3255 IMG_3240 IMG_3237 IMG_3234

Happy helping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *