(Ny) hverdag, Transport

Det siste halvannet døgnet har jeg…

…kjørt bil! Selv! Helt til bilen sa nei takk til mer, og begynte å lyse med varsellampene. Men jeg var oppe i over 50 altså! Det oppstod imidlertid problemer når jeg skulle bremse, svinge og blinke på en gang. Stakkars pappa og assistenten ble slengt veggimellom av all bråbremsingen min. Tror det er en stund til jeg tar av L bak!

…pimpet opp bilen!

IMG_2044

IMG_2046

Vakkert, hva?

…hatt besøk og spist is i sola. Løren er Oslos mest forblåste sted, det er jeg sikker på. Det var dermed en kjølig fornøyelse.

IMG_2039

…bestilt flybilletter til assistenten. Mamma, jeg og assistenten skal til Barcelona 24-28.05! Hurra! Gleder meg masse til tapas, cava, sol og litt shopping. Ah!

…brukt disse øredobbene. ELSKER dem. De er kjøpt på gata i Nice i 2011. Det er like gøy hver gang noen får øye på dem, og ser ned, ser tilbake litt mer intenst, og så usikkert ser på meg og spør, “er det en rumpe?!”.

IMG_2047 IMG_2049

Nå kommer det tre sosiologer på besøk, og vi skal lage taco. Wuhu!

IMG_2050

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *