(Ny) hverdag, C´est moi

Oi, det var ikke meningen å publisere uten tittel!

Åh, hvis ikke dere er verdens beste lesere, så vet ikke jeg! Masse kjærlighet til dere alle! Men jeg hadde ikke tenkt å slutte å blogge med det første altså. Jeg må jo fullføre til alle mål er nådd, altså jobb og barn og sånn. Hehe, så  jeg kanskje ikke holde på så lenge, men jeg har så lyst til å slutte når det går helt bra, ikke bare delbra sånn som nå. 

Denne dagen har vært viet til å nå nettopp et av disse målene, nemlig jobbsøking. Nå har jeg riktignok ikke søkt på noen jobber i dag, men jeg og Mannen har trålet en haug med nettsider, og lagt inn alle de aktuelle stillingsutlysningene i et excelark, med oversikt over alle søknadsfristene. Jobbsøking er tidkrevende altså! Nå vet jeg hvertfall hva jeg skal gjøre den kommende uka. 

 
Gruer meg litt til å skrive alle søknadene, ettersom jeg har mistet litt troa på meg selv i det siste. Nei, det er feil, men jeg har skjønt at mitt største handikap i jobbsøkingen er at jeg ikke kan jobbe 100%, og det er svært få deltidsstillinger der ute. Tips mottas med stor takk!! 

Nå skal jeg bruke kvelden på min andre store Kjærlighet; Stabæk. Dessverre ikke på stadion i dag, men har stor tro på tre poeng og god stemning. Har dere fått med dere at det går ganske bra for Stabæk om dagen? Veldig moro! 

  

Ha en nydelig søndagskveld!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *