Hei superstars! Jeg har neglisjert dere, jeg vet. Men nå kommer dere til å tilgi meg, for nå skal jeg gi dere Carines guide til pene hender. Se så fin hånda er nå da! 

  
Flinke Selma har lakkert neglene. Selvsagt sponset jobb. 

Men jeg må begynne på begynnelsen. 

  1. Slutt å bruk fingrene dine fullstendig. Det er ikke lett, men det er mulig. Bivirkninger av dette er kanskje at andre må mate deg, sjamponere deg og tørke deg bak, men fingrene blir fine. 
  2. I starten vil fingrene være myke og rette, og på sikt vil du ikke det. Du ønsker at fingrene skal krumme seg når du løfter håndleddet (kalles tenodesegrep). Det betyr at du må forme hendene dine slik du ønsker dem. Det gjør du gjennom å sove med håndortoser     Disse må du sove med i tre måneder. Det er varmt og irriterende, men det er verdt det til slutt. 
  3. Nå har kanskje fingrene dine blitt for stramme. Det vil du heller ikke. Få noen til å tøye fingrene dine daglig. Det betyr å strekke dem helt ut for å tøye senene i armene/fingrene. Gjør dette et halvt år-et år. 
  4. Det er ikke sikkert at daglig tøying holder for alle fingrene. Da må du i så fall bruke en liten ortose på dagen også.   
  5. Nå skal hendene fingrene være passe. Husk å klippe neglene underveis. 
  6. Prøv å unngå å ta på ildfaste former og varme kaffekopper. Selv om du ikke bruker fingrene så er det dumt å svi dem.     
  7. Lakker neglene  

Vips er du ferdig. Ja, det er en tidkrevende prosess, men det er lett verdt det! Har du sett finere hender og negler noen gang? 
Nå skal jeg til tannlegen. Hvis du ikke tenker å gjennomgå de syv stegene over her, så kryss fingrene dine for null hull! 

  
Fred ut! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *