(Ny) hverdag, Intimitet

Det er tid for fredagskos

Jeg er veldig glad i Kim’s-reklamen, men ikke så glad i Kim’s. Men jeg får finne andre måter å ha fredagskos på, høhø. Ja. Tankene dine gikk dit med en gang, gjorde de ikke? Eller har du kanskje ikke så skitten hjerne som alle de jeg omgås? Uansett, så prøvde jeg på en ikkesåveldig finurlig måte å komme inn på tema sex. Og funksjonsnedsettelse.

Før du setter kaffen i halsen, mamma, så kan jeg be deg slappe av. Jeg skrev dette innlegget i fjor, og jeg har nok ikke så mye mer å komme med. (Kanskje annet enn å tigge om tips til å unngå uvi? Tisse etter sex er ikke et hjelpsomt tips lenger, etter at urinen ikke skyller ut gjennom urinrøret.) Innlegget er jo et år gammelt, så om noen lurer på noe nytt er det bare å spørre i kommentarfeltet, også skal jeg svare etter beste evne. Det var bare ikke planen akkurat nå. Grunnen til at jeg ville inn på dette temaet var ganske enkelt fordi jeg om noen få minutter får besøk av en jente som studerer media på HiOA og lager reportasje om funksjonsnedsettelse og seksualitet i forbindelse med bacheloroppgaven. På bånd. Til radio. Yes..

Jeg vet ikke om jeg er rette person til å snakke om dette, jeg har jo ikke all verdens av erfaring. Tror det har mye å si både hvordan skade/sykdom man har, hvor hardt man er rammet og hvilket kjønn man har. Jeg kan jo ikke snakke for oss alle. en det blir sikkert bra, om enn ikke akkurat fredagskos.


Det blir ikke akkurat fredagskos etter det heller, for jeg skal ha min første kjøretime. Herregud som jeg gruer meg! En og en halv time! Jeez! Hold deg av veien i dag, det er mitt tips.

Forhåpentligvis blir det fredagskos i kveld da. Uten Kim’s.


God helg!!

6 comments on “Det er tid for fredagskos

  1. Å nei, ikke engang tenk på å slutte blogge. Lærer så mye av deg. Har selv hatt det tøft. Men har lært mye om livet av det. Kan du ikke skrive et innlegg om hva du legger merke til nå i livet som du ikke “så” før ulykken? Jeg ser nemlig så mye nytt 🙂

  2. Herlig! Du vet hvem jeg er. Du kjenner igjen min mail. Har alias navn her. Gleder meg til innlegget!

    1. Hmm, jeg kan ikke se eposten din i mobilappen hvertfall, men tar deg på ditt ord 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *