Kun en uke til vi skal ha våre favorittmennesker på 17.mai-frokost, og ettersom vi har så mange favorittmennesker må vi utvide leiligheten til også å gjelde verandaen. Siden i fjor har vi fått en stor og fin platting, så jeg kan kjøre inn og ut som jeg vil. Denne helgen har vi gått et stort skritt i å innrede verandaen. Vi har til og med vært på Plantasjen! Da jeg var liten hatet jeg å dra med mamma på Plantasjen, for hun brukte så lang tid, og jeg måtte mene noe om hvilke blomster vi skulle ha i verandakassene våre. Det eneste jeg brydde meg om var jordbærplanter, og selv om vi hadde det i noen år var det alltid litt bortkastet, ettersom vi aldri var hjemme da de blomstret. Men nå har jeg altså både foreslått for Mannen å dra dit, dratt dit og hadde fint der. Man vokser opp, si!

Og SE så mye fint vi har fått til!


Planta grønnsaker!


Kjøpt chiliplante. Jukset litt her, den har jo begynt å spire.


Jordbærplanter i kasse fra bryllupet!


Fin plante vi ikke har kjøpt selv, men som vi fikk i gave fra Shala og Anders i går. Her ser man plattingen også, bygget med støtte fra Boligkontoret. Kan også skimte våre nye hagemøbler fra Sarpsborg.

IMG_2096Og her er jeg på plattingen med våre nye hagemøbler, riktignok uten puter, men det har vi også altså. På bordet er også vår nye Georgine(?)-plante og vinranken vi også fikk med oss fra Plantasjen. Den er nå gravd ned i jorda. Blir nok ikke noe Øien-Ødegaard Naturvin med det første, men Mannen skal bruke det i ølbrygging.


Snikselfie fra Plantasjen.

Gleder meg MASSE til å innvie plattingen og møblene på ordentlig på søndag. 17.mai er en av de aller beste dagene i året!

Og så da, dere! Så dere kampen i går? Lenge siden en seier har smakt SÅ godt! Hipp hipp. Ettersom dette har blitt et bildeinnlegg slenger jeg på et siste, av Vinni og undertegnede under kampen i går.


Haha, crazy eyes!

Sjalabais!

One comment on “Prosjekt veranda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *