Og uka bare BANG, her er jeg! Den rolige idyllen fra hytta forsvant det øyeblikket vi kom hjem. Regninger og brev vi må forholde oss til, samlet opp for en uke lå på spisestuebordet. I tillegg viste det seg selvfølgelig at vi hadde glemt alle håndveskene våre. Lommeboka, adgangskort, ledsagerbevis, forflytningsbrett og alt mulig rart lå igjen på hytta. Æsj!

Her er jeg i bilen på vei hjem i går. Enda lykkelig uvitende om alt vi har glemt.

I dag begynte dagen strålende med at Mannen forsov seg til en legetime og jeg hadde et jobbintervju klokken 11, og ikke 13, som jeg trodde. Heldigvis rakk jeg det helt fint, jeg fikk vært på jobb og har rukket å sette opp vaktlister for sommerferien. I tillegg var Pappa og samboeren hans så snille at de tilbød seg å kjøre tur-retur Trysil og hente greiene våre. Dagen har tatt seg opp, med andre ord.

I kveld skal jeg bare slappe av og forberede meg til nok en hektisk uke med flere møter, henting av bil (!!!) testing av “sitte-Segway” (Addseat) for bloggen (gøy!) og enda et årsmøte.

Tusen takk for gode tilbakemeldinger på videobloggen, forresten. Gøy at dere likte det!

God uke!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *