Jeg trodde det skulle bli enkelt å få tid til bloggen ved siden av skrivingen denne uka, men jeg tok feil. For det første var det mer jobb enn jeg tenkte, og for det andre tar morgenrutinene tid, rumpeavlastning tar tid og så er det bare så vidt tid til kvalitetstid med mann og hund på slutten. Jeg blir aldri helt vant til at rullestollivet er som å ha 20 timer i døgnet i stedet for 24, men likevel gjøremål som tilsvarer et vanlig døgn. Men det er utrolig deilig å være her, ikke tenke på noe annet enn jobb, Mann, hund og mat.

Jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder. Jeg har ikke gjort så mye spennende, men her er et par bilder av meg og Vinni i senga. Kosestund med kosehund! (Legg forresten merke til det ekstremt grelle lakenet som står usannsynlig dårlig til det øvrige sengetøyet. Nei, det er ikke det at vi ikke eier smak, men det er sånn silkelaken og stikklaken du får om du søker NAV. De sprekker bare du ser på dem, og er den styggeste grønnfargen noen sinne. Ja..)

I går tenkte vi at vi burde feire god innsats på jobbfronten og egentlig en deilig uke, så vi hadde datenight. Hytta vår ligger på Fageråsen-siden av Trysil, omtrent ti minutters gange fra Høyfjellsenteret. Der har de butikker, heiskort, skiutleie og slikt, samt en god restaurant som heter Vinter. Der spiste jeg rein, og det var kanskje det møreste og beste kjøttet jeg har spist i hele mitt liv. Dyreste på menyen, men definitivt verdt hver krone!

I går var første gang jeg var ute av huset siden mandag. Var ekstremt godt kledd, med firedobbelt lag med ull, dunjakke og svære sko.

Nå gjenstår siste arbeidsøkt for denne uka, før Shala og Anders kommer i kveld.

Happy friday! Og god helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *