SOL

Jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier at det eneste som holder liv i meg om dagen er sol og skyfri himmel, samt planene for neste uke. Denne uka har vært et hardkjør, og med både en infeksjon og sterke antibiotikapiller er ikke akkurat overskuddet på maks. Vi snakker heller reservelagrene. Heldigvis er jeg like værsyk som resten av landet, og når sola skinner slik den har gjort denne uka, da fylles i det minste reservelagrene opp. I tillegg er mannen og min sin eneste plan neste uke å skrive forskningsartikler. På hytta. På Trysil. Med Vinni (hunden). Ah, hvor digg det skal bli å bare gjøre en ting i en hel uke! En av assistentene skal selvsagt også bli med, men ettersom faren hennes bor der oppe, kan vi bo på hytta for oss selv. Deilig!

I dag har jeg både hatt møte med noen studenter fra Arkitekthøyskolen i Oslo, vært på trening og skrevet ferdig en spalte til Handikapnytt. Resten av dagen er jeg klar for avslapping og virkelighetsflukt inn i en tvserie.

Fred ut!

Share

Leave a Reply