Møtedag!

Åh, på mandag var jeg fornøyd med å endelig bare ha jobben å tenke på, ikke en evig lang søknad. Den lykken varte i omtrent en time, så kom jeg på at jeg har tusen andre ting å gjøre denne uka. Det begynte i går, med tre møter! Følte meg superviktig, hehe.

Første møte ut var i IP-gruppa. Dette betyr ikke internasjonal politikk, som jeg er vant til fra Blindern, men Individuell Plan. Kort fortalt møter lege, fysio, ergo, NAV arbeid, saksbehandler i bydelen, en assistent, Mannen og jeg opp på møte en gang i halvåret for å diskutere status nå, og mål fremover. Det er en god ting, for det har en tendens til å skje raskere dersom man møtes ansikt til ansikt, og alt blir skrevet ned av noen andre.

Møte to var med Torstein, som på grunn av sin offentlighet får lov å bli omtalt ved navn. Torstein holder foredrag for diverse grupper, selskaper og mennesker, og lurte på hvor jeg stod med tanke på å holde foredrag selv. Jeg sa meg villig til å ta et oppdrag med ham, vi representerer jo ulike former for handikappliv; født sånn eller blitt sånn. Så da er det spennende om noen vil leie oss. Heldigvis står nok han for promo og avtale, han som har gjort dette i mange år. Det gjør selvsagt vondt i sceneskrekken, men for det første prøver jeg å bli akademiker og de må snakke foran folk, og for det andre så er jo dette en skrekk jeg vil kvitte meg med. Så hvorfor ikke? Les mer på Torsteins side.

Mitt siste møte handlet i likhet med det andre, å omfavne mitt nye rullestolliv. Jeg ble valgt inn i styret til Landsforeningen for Ryggmargsskade, avdeling Øst/Oslo. Definitivt yngst og definitivt minst erfaring fra LARS, dog jeg har jo en del annen organisasjonserfaring. Veldig spent, men tror dette blir bra.

Nå må jeg børste håret, som man kanskje ser, og skynde meg på jobb. Litt sent ute, for jeg sov litt lengre. Miniinsomnia igjen.. God onsdag!

Share

Leave a Reply