Forvirrende innlegg om dager, uker og helger

Heisann. God morgen og god uke. Ny uke og nye muligheter? Piss meg i øret! Folk som elsker mandager har enten en skrue løs eller så lyver de. Jeg tror på det siste. Man har ikke noe mer muligheter enn man hadde dagen før, det eneste er at det er veldig lenge til helg. Negativ, sier du? Kanskje. Det er fordi jeg har hatt en skikkelig kjip helg, og da synes jeg man har rett på en ny helg med en gang. Men nei da, da må man gjennom en lang uke først. Jeg er ikke klar!

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive dette innlegget i går, og poengtere at søndag er mye bedre enn mandag, for søndag er siste sjansen du har til å gjøre den uka bra. Dessverre fikk jeg aldri tid, for jeg jobbet med en jobbsøknad som hadde frist i går. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg satte i gang rett etter morgenstell, og holdt på til kl 22, da jeg fikk levert. Det er forresten ikke helt sant, for mannen var sekeretær for meg og tok seg av selve skrivingen. VI jobbet altså hele dagen. Fikk levert, og jeg håper, håper, håper det er godt nok.

Selv om helgen sluttet bra i den forstand at jeg fikk levert, så var ikke helgen noe bra helg. Lørdag var verst. Jeg har aldri hatt så vondt i ryggen før, med unntak av da jeg var nyoperert. Det betød at jeg ikke kunne sitte oppreist og jobbe, som gjorde meg svært stresset med tanke på gårsdagen. I tillegg sa en av mine faste assistenter at hun kommer til å slutte som fast ansatt til sommeren på grunn av studier. Buu! Jeg forstår det jo kjempegodt, har vært i situasjonen selv. Men buu likevel!

Helgens definitive lavpunkt var likevel da det lørdag kveld var vått i stolen, og det viste seg at jeg har urinveisinfeksjon. Fuck altså!

Som dere skjønner hadde det vært en logikk i dette blogginnlegget om det hadde blitt skrevet i går. Søndag kan umulig være like dårlig som lørdag, så søndag var min sjanse til at helgen og uka skulle slutte bra. Jeg hadde til og med tenkt ut at jeg skulle skrive at jeg hadde Avril Lavigne sin Complicated på hjernen, og at det minnet meg om da jeg hørte på den som ung. Hvorfor er det noe form for spennende, spør du kanskje? Fordi jeg hadde den på MiniDisc! Husker du MiniDisc? Tidenes dårligste oppfinnelse. Er jo bare små kassetter! Hvorfor ønsket jeg meg MiniDisc og ikke iPod? Fordi jeg klarte ikke forstå iPod. Hvordan kunne sangene bare være inni der? En gutt i klassen min på ungdomsskolen hadde en, og jeg syntes det var som magi. Tenk det, folkens, i 2001/02 var jeg så vant til at lyd var PÅ noe, som cd, lp, kassett, at jeg ikke klarte å skjønne at det kunne være I noe. Mp3, what the fuck? Denne digresjonen skulle vise at søndag allerede begynte bedre, jeg elsker å tenke på hvor langt teknologien har kommet, bare siden jeg var ung. Kremt, ungDOM!

Men nå ble jo ikke gårsdagens innlegg noe av, så jeg synes hele poenget mitt blekner. Joda, søndager ER den siste muligheten for å gjøre uka bra, og min søndag var bedre enn lørdag. Dessverre ikke bra nok til at jeg er klar for mandag. Første mulighet til å forme denne uka? Joda, men hvem er det egentlig som hopper på den første muligheten til noe som helst? Jeg er kostbar, venter på i morgen og gleder meg til å legge meg i kveld!

Meg i går kveld. Sliten! God mandag!

Share

Leave a Reply