Hehe, jeg føler jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige denne uka, men jeg er sliten fortsatt. Opplæring av nye assistenter, ny jobb, antibiotikakur og kjøretime har tatt overskuddsknekk på meg, så i dag da jeg skulle våkne for å dra på trening så.. Klarte jeg ikke å våkne. Altså, jeg var jo litt våken, men hodet dundret og øynene var ufokuserte. Det var rett og slett ingenting annet å gjøre enn å sove mer. Jeg sov og sov, til klokken var halv 11, enda jeg skulle vært våken halv 8. 

Treningen ble dermed avlyst, men jeg tror det var bra for meg å sove. Hadde jo ikke den mest avslappende helgen, med utdrikningslag på fredag og venninnekveld til kvart over fire på morgenkvisten på lørdag. Ja, ja. Trente masse i Barcelona i det minste. 

Resten av dagen har jeg hatt den fineste lille frøken F og moren hennes på besøk. Jeg har ikke klarert at jeg får legge ut bilder, men jeg tar med dette for å vise de sykt fete brillene hennes! 

  
Smelt! 

Apropos smelt, så er det så deilig og varmt i dag at vi griller! Elsker å ha platting og grill og hage! Ah, sommer! Det er best. 

  
Nå skal jeg nyte et glass prosecco med Mannen! God torsdag! 

  
Dagens selfie. Lenge siden, I know! Ser fortsatt trøtt ut, men pytt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *