Du vet når du kommer på jobb, ser du har fått en tekstmelding fra ukjent nummer, også åpner du og så er den fra NRK Dagsrevyen? Vil du stille opp på direktetv, spør de. Jeg må jo det, tenker du, det er jo en sjelden mulighet. Og vips så er hele dagen ganske annerledes enn da du stod opp. 

Ikke? Du kjenner ikke (hæsjtægg) den følelsen? Vel, det gjorde ikke jeg frem til i går heller. Det var helt vilt å våkne og tenke at i dag skal jeg på jobb og så på restaurant, og så ende opp på f*****s Dagsrevyen. Unnskyld språket, jeg er fortsatt litt i sjokk. Direktetv! Jeg var så nervøs i forkant, men underveis brukte jeg så mye hjernekapasitet på å artikulere ordentlig at jeg nervøsiteten heldigvis slapp litt. Hjernen gikk likevel veldig sakte rundt! 

Hvis noen er interessert i å se det finnes det her: link. Artikkel fra NRK.no finnes her: link

   
   

Ha en fin dag, og tusen takk for all ros og gode tilbakemeldinger! I dag lider jeg av akutt ptsd (post traumatic stress disorder), men jeg tror det går raskt over. 

14 comments on “NRK Dagsrevyen 

 1. Jeg får desverre ikke sett deg på jobb, men syntes du er tøff som stiller opp=)

  1. Takk 🙂 Og, all ære til de som har gitt meg bil! Ellers så hadde det ikke gått.

 2. Veldig fint innslag, så bra og ekte du svarer. Også syntes jeg du så veldig vakker ut!

 3. Så bra Carine! Det var et flott innslag, og jeg håper det fører til noe spennende:-)
  God sommer!

 4. Hei, har du mulighet til å legge ut intervjuet ditt på bloggen din ?. Gikk dessverre glipp av den.
  Takk 🙂

 5. Har jo fulgt deg på bloggen rimelig lenge nå, men likevel sterkt å se hvor langt du har kommet på to år. Og du er så flott og sterk som våger deg på direkte tv- det klarte du med glans.

  1. Tusen takk! Følte meg ikke så tøff der jeg satt, men hvor ofte får man muligheten til å være med på Dagsrevyen? Glad jeg gjorde det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *