(Ny) hverdag, Blære og tarm, Toppblogger

Opp som en løve og ned som en skinnfell 

Jeg innrømmer det, jeg fløy på en “high” etter opptreden på direktetv og alle de utrolig fine kommentarene og hilsenene fra fjern og nær i etterkant. Så krasjlanda jeg i går, for jeg har plutselig fått gallestein (mest sannsynlig). Jeg er ikke helt sikker på om dette er pinlig eller ei, så kanskje det er dumt å legge ut på bloggen to dager etter at jeg har reklamert for å ansette en sosiolog. Men dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har mistet alle intimgrenser for lenge siden, og at jeg forsøker å vise den ærlige og fulle sannheten om tetraplegikerlivet. 

Nå er det riktignok ikke tetraplegien som er skyld i galleproblemene, tror jeg. Det viser seg at det er ganske mange som har gallestein, særlig kvinner, men som ikke merker noe til det. Så lenge man ikke blir plaget er det ikke så farlig, men i går satt jeg på legekontoret, hvor de vurderte å hasteinnlegge meg på sykehus for kirurgisk fjerning av steinen. Heldigvis vurderte de det til at det ikke var så akutt. Jeg vil ikke gjøre dere for ukomfortable der hjemme, men tenk brunt i morgen! Det er nemlig fortsatt sjanse for at det går over av seg selv. 

Ønsker alle en fantastisk lørdag. I dag har både mammaen til faddernevøen bursdag (gratulerer!) og jeg skal feire at jeg lever. Skål for oss i dag (jeg kan nemlig ikke skåle for mye selv, på grunn av galleproblemene)! 

  
Wuhu! 

2 comments on “Opp som en løve og ned som en skinnfell 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *