(Ny) hverdag, C´est moi, Intimitet, Samfunn, Toppblogger, Trening

Svar. Nei, sorry. Jeg mener Dagens outfit. 

Jeg ser helt klart poenget deres i kommentarene på forrige innlegg; tights er tingen. Jeg ville valgt tights, om ikke det hadde vært den tiden av måneden hvor bukser er upraktisk som rullestolbruker.. (Sorry, mamma, nå utleverte jeg meg igjen!) Det ble dermed skjørt, og en oppfordring til fysioterapeuten om å fokusere på overkropp under dagens trening. Det var heldigvis i orden. 

Dagens outfit, eller antrekk på godt norsk, ble derfor det skjørtet eneste andre rene skjørtet jeg ikke hadde på i går, en t-skjorte og en blazer. Jobbintervju og kunstutstilling trumfet trening. Flaks for meg (innimellom) at jeg nesten har mistet evnen til å svette, slik at man kan gå på trening uten å lukte vondt etterpå. 

   
 

Skjørtet var fullt av mønster, så måtte ha plaine ting til. Nok en gang har jeg ikke fulgt rådet om å ha mønsteret på overkroppen som rullestolbruker. Det skjer nesten daglig. Jeg er alene hjemme nå mens jeg skriver, og har bordet mitt og Macen på fanget, så det var vanskelig å vise et bra bilde av skjørtet. Har litt å gå på i dagens outfit-bilder, ser jeg. Men jeg vet hvor alt er fra! Topp og blazer: Zara, skjørt: Thailand. Overhodet ikke sponset! 
Til slutt vil jeg skryte av kunstutstillingen vi var på i dag, på Kunsternes hus. Den heter The Way You Look, og er omtrent 20 bilder malt av Ellen Frøysaa. De er superfine, og viser kvinner uten et ønske om å bli begjært av en mann. Det er portretter av “lesbiske ikoner”, og er en del av Pride.  

 Ellen var min malerlærer på Sunnaas, og jeg var så stolt av å kjenne kunstneren bak disse kule maleriene. De er der til søndag, det anbefales! 

Nå må jeg slappe av etter en laaaaang dag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *