Ok, Sunnaasansatte: ikke les videre! Jeg får så dårlig samvittighet for at jeg lar dumme ting skje. Særlig etter all innprenting om varme og hud.. Til mitt forsvar har ikke dette skjedd før, og jeg vet ikke hvordan jeg skulle forutsett det. 

I går hadde jeg en liten operasjon (ja, var ikke på kirurgisk!) i stortåa. Jeg fjernet en halv negl, så det hele var veldig lite dramatisk, men jeg måtte sitte med beinet opp resten av dagen, så jeg kunne ikke være på jobb. Fordi det var fint vær satte jeg meg på verandaen og leste litt Nesbø. I omtrent en time var jeg ute, til jeg ble ganske varm og gikk inn igjen. På grunn av skaden er temperaturkontrollen ganske utslått, så jeg vet ikke hvor varm jeg faktisk er når jeg føler meg varm. Prøvde dermed å være flink tetra. Føttene og armene var bar hud, og ingenting var rødt. Jeg ante dermed fred og ingen fare. Til jeg la meg på kvelden og vi tok av (bomulls)buksa. 

Huden som hadde vært inni buksa, men vendt mot sola så.. 

  
Sånn ut. Hele yttersiden av venstrebeinet, og innsiden av høyre legg. Høyre lår hadde pute på fanget (må jo ha vært varmere?) og ble ikke rød. Armene og føttene; som sagt, ikke røde. Jeg skjønner nada! Nå er det 90% borte, men det lille som er igjen har blitt hovent. Uff, stakkars huden! 

2 comments on “Kamuflasjefarget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *