(Ny) hverdag, C´est moi, Transport, Trening

Alle gode ting er tre! 

For eksempel multitasker jeg mens jeg skriver dette innlegget; bloggskriving, spising og kaffedrikking. Det jeg spiser (lompe. Er helt hekta!) har også tre ting på/i seg, fordi assistenten misforstod litt; salami, sennep og chilisaus. Veldig merkelig kombinasjon, men alle gode ting er jo som sagt tre. Dagen min i dag er også tredelt; med trening, ortoped og (ehm) hudpleie. 

De tre tingene jeg hadde tenkt at dette blogginnlegget skulle handle om, var imidlertid litt større ting. For det første; jeg får penger for de dagene jeg var syk for et par uker siden! Hurra! Jeg har også lært at man ikke skal krysse av når man er syk på AAP. Hvorfor de har meldekortene som de har er uforståelig for meg, men ok. 

For det andre; jeg har fått lov av NAV å dra på ferie! Veldig glad i NAV om dagen, med andre ord. Dette innebærer at jeg får beholde AAP mens jeg er i utlandet i august. 

  
Wuhu! Alle de andre gangene har jeg blitt trukket (frivillig, altså!). 

Og sist, men ikke minst; borettslaget mitt har besluttet at jeg får lov til å lade bilen i garasjen. De har ikke vært så klare for det, enda vi har sagt at vi selvsagt skal betale. Det har resultert i at “mitt system”/håndgass og -brems, rampe og sånt, ikke har fungert optimalt, da det tar mer strøm enn det vanlige bilbatteriet er ment for. Men nå blir det endelig andre boller. 

  
Jeg har en fjerde god nyhet også, men jeg skal vente litt med å skrive om det her. 

Håper alle har en tredelt, men trivelig dag i det deilige sommerværet! 

  
Sjalabais!

4 comments on “Alle gode ting er tre! 

  1. Hvordan søke om sånn reiselov? Bare sende et brev til Nav eller noe? På forhånd takk for svar 🙂 ha en fin dag videre!

    1. Gå på NAV sine sider, dvs “dine sider” på NAV, og så finner du søknadsskjema der. Skjønt, søknadsskjema er å ta hardt i, du bare fyller ut navn og datoer elektronisk, og send over nettet (fikk jeg beskjed om). To uker senere fikk jeg innvilget ?

  2. Hei igjen Carine…….koselig å høre du skal på tur igjen. Må si du gjorde meg nyskjerrig på den fjerde gode nyheten din……men tror jeg vet det. Jeg ønsker deg lykke til.

    1. Ja, det blir fint!
      Nyheten er lagt ut på instagram, så kan hente du vet det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *