I går var jeg for første gang på 11 år i Strømstad. Første gang med Mannen. Hyggelig at dere fortsatt har noen “første” igjen, sa min venninne Vidar, som var med. Skjønner ikke hva hun snakker om, vi har jo mange første; første barn, første barnebarn, første skilsmisse.. Nei, sorry, det var en svært dårlig spøk! Første tur til Afrika, første hyttekjøp, første… Ok, det var vanskelig. Uansett, det var første tur til Strømstad. Sist jeg var der var med ekskjæresten, og vi mistet siste båt tilbake til Hvaler. Det var ikke fest! 

I går kjørte vi egen bil, så det var veldig lite stress. Det var softis på brygga, hyggelig lunsj og en tur på Systemet. Jeg har aldri vært en som får vann i munnen av bacon og sideflesk, så min grensehandel pleier å begrense seg til kvota og noen andebryst. I går oppdaget jeg imidlertid noe man virkelig kan spare penger på; microlax! Jeg bruker jo en tube annenhver dag, og her får man 12 for 200. Hos Søta bror kan man få 200 for 1050! Under en tredjedel av prisen, og micro for et år frem i tid. Svært fornøyd!

  
Vi kom akkurat hjem fra Nadderud og det som bare kan beskrives som verdens kjedeligste fotballkamp. Et 90 minutter langt gjesp og 0-0 til slutt. 

  
Men. Alltid Uansett og heia Stabæk! Vi er tar sommerferie på sølvplass. Riktignok uten luke ned, men med tippeligaens minste budsjett skal man ikke være for kravstor. 

Håper alle har en vidunderlig søndag. Jeg teller ned til ferie; fire uker igjen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *