I dag fikk vi noe vi har ventet ganske lenge på; trappeklatrer! Hvor genial oppfinnelse er ikke det? Riktignok bruker den litt tid opp og ned, men den gjør at jeg kan komme meg opp og ned, stort sett hvor jeg måtte ønske (inntil 300 trinn da. Eiffeltårnet er vel utelukket.). 

  
Mannen, assistenten og jeg fikk litt opplæring før i dag, men så var den tom for strøm, så fikk streng beskjed om å alltid ha den til lading. Sånn bortsett fra at vi begynner å slippe opp for gulvplass er vi veldig fornøyde! 

Det er det mest spennende som har hendt i mitt liv de siste dagene, jeg har nemlig jobbet så mye for trygda at man skulle tro jeg fikk betalt for det. I går var jeg på jobb i ti timer! Levende bevis på at det går an å bli motivert av andre ting enn penger, hehe. I morgen har jeg heldigvis fri, for fysioterapeutene er på ferie. Shopping med Shala frister veldig! 

Ønsker alle en trivelig kveld! Vi skal på besøk til nevøen, dessverre uten trappeklatreren, som må lades først. 

3 comments on “Ny dings

  1. Så herlig med trappeklatrer! Du får ihvertfall trøste deg med at det er heis i eiffeltårnet ?? god sommer til deg og mannen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *