Nå kan jeg endelig fortelle den gode nyheten jeg varslet om for et par ukers tid siden. Jeg ville vente til jeg hadde noe å ta bilde av, sånn for å ha håndfast bevis på at ingenting var en misforståelse eller noe sånt. Og hva er nyheten? Jeg har fått jobb! Hurra! 

  
Jeg skal være vitenskapelig assistent på Folkehelseinstituttet (FHI)! Det innebærer mye av det samme som det jeg gjør nå, på SSB. Jeg begynner dagen etter jeg kommer hjem fra ferie, altså 02.09. Frem til ferien er det kun tre fulle uker igjen på SSB. Det betyr at jeg (i denne omgang) kun skal jobbe for trygda i tre uker til, og fra september skal jeg jobbe for inntekt! Hipp hipp! 

  

36 comments on “E N D E L I G

 1. Gratulerer så mye! Det handler om å ta tilbake verdigheten og LIVET! Glad på deres vegne. Jeg sitter sjøl i rullestol med dobbeltamputasjon og har ledd og grått og LÆRT mye av bloggen din.
  Min blogg, “Beinlauslivet”, må du gjerne følge.
  Mvh
  Eva

  1. Tusen takk! Jeg fikk velge stillingsbrøk selv, så videreførte det jeg i dag har på SSB 🙂

 2. Gratulerer Carine 🙂
  Dette unte jeg deg så mye !!

  Ha en fin helg med mannen 🙂
  Klem

  1. Tusen takk! Mannen er dessverre (for meg) bortreist, men helgen har vært fin. Håper det gjelder deg og! Klemmer

 3. Gratulerer så mye og lykke til i ny jobb! ?det kommer helt sikker til å gå kjempe bra, du virker som om du er en super flott jente

  Klem fra ei som heier på deg

  1. Tusen takk! Jeg gleder meg masse til høsten. Og er veldig rørt over all responsen. Ha en fin søndag 🙂

 4. Hei gratulerer så mye m jobb . Kan du anbefale et rullestol vennlig hotell i Barcelona .
  Takk godsommer

  1. Tusen takk! Jeg har bare bodd på ett, det var veldig fint, men ganske dyrt; Olivia Plaza Hotel. God tur!

 5. Gratulerer Carine! Det ordner seg for “flinke snille jenter” vet du. Lykke til i jobben.

 6. Gratulerer så mye, Carine! Så flott at du får sjansen til å vise hva du kan ?. Masse lykke til i jobben når den tid kommer og riktig god sommer først ☀️

  1. Tusen takk! Jeg gleder meg masse til høsten. Og veldig rørt over all responsen. God sommer til deg også 🙂

 7. Gratulerer så utrolig mye Carine! Jeg føler jo at jeg kjenner deg, har fulgt med siden begynnelsen av bloggingen.. Er så glad for at du har fått en stilling i arbeidslivet, og attpåtil en stilling hvor du får brukt dine evner på riktig måte! Gratulerer igjen, og masse lykke til!
  Klem

  1. Tusen takk! Jeg gleder meg masse til høsten. Og er veldig rørt over all responsen. Ha en fin søndag 🙂 Klemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *