Tusen, tusen takk for alle gratulasjoner og lykkeønskninger i forbindelse med ny jobb! Jeg skal svare hver og en av dere i morgen. I går holdt jeg sengen, har blitt forkjølet av en kald kino- og hjemtur på torsdag, men dette forteller jeg mer om i morgen. 

I dag er jeg hundevakt, Mannen har dratt på telttur med gutta og jeg har besøk. Det blir dermed ikke det lengste blogginnlegget, men jeg har en ny video til dere! Den er “redigert” på iPhonen, så kvaliteten er enda dårligere enn mine tidligere videoer. Til gjengjeld er dette et fascinere fenomen jeg har spart på å vise dere, mer eller mindre med vilje. Det viser seg nemlig at min venstre tommel, som jeg ikke har noe bevegelse i, er på en rar måte forbundet med det høyre låret mitt. Stramme eller kna lårmuskelen=tommel opp! 

Tommellårforbindelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *