Jeg liker varme, og jeg liker tvserier, men dette innlegget skal handle om kulde og film. Jeg har ikke noe i mot film egentlig, men jeg ser heller tvserier, for episodene er kortere enn en film (stort sett), og du kan følge historien lengre. Det er imidlertid noen filmer jeg liker veldig godt, og de kan jeg se igjen og igjen uten å bli lei. En film jeg har lyst å anbefale er Inequality for All, som ligger på Netflix. Det er ikke en spillefilm, men en dokumentar om økende økonomisk ulikhet i USA (men ganske relevant for oss i Norge og, de Blåblå vil jo styre landet i den retningen). Det høres kanskje ikke så underholdende ut, men den er godt laget, er til tider veldig morsom, og man følger Robert Reich, som var arbeidsmarkedsminister under Clinton og som nå underviser på UC Berkeley. Jeg har sett den to ganger på tre dager, og for en filmskeptiker som meg, så sier det ganske mye. 

Jeg har nylig også vært på kino. Det var sist torsdag, og første gang på mange måneder. Mannen, noen venner og jeg var på Colosseum og så Jurassic World. Jeg synes den var super, men jeg har et veldig godt forhold til de tidlige filmene, så mulig jeg er litt inhabil. Den gjør akkurat det den skal; underholder deg i to timer og skremmer deg til tider. Mannen var derimot ikke videre imponert.. 

Det jeg ikke var imponert over med kinoen var temperaturen. Jeg satt stiv som en pinne, med skjerfet mitt som teppe, mannens og min egen jakke over kroppen og enda var jeg iskald. Det er ikke så uvanlig at jeg er kald, blodomløpet er jo ikke hva det en gang var, men Mannen var også iskald. Fingrene hans var som isbiter mot kinnet mitt, og tro meg; han er aldri kald ellers. 

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive om hjemturen fra kinoen og, men det skjer så lite i livet mitt om dagen at jeg må spare det til i morgen. Hehe, det går nedover i livet når jeg må spare en historie om hjemturen fra kinoen. Ikke så veldig jetsetterliv jeg lever akkurat! 

  
Håper starten på uka er bra for alle! God mandag!

One comment on “Kulde og film

  1. Jeg hater kalde kinoer! Og synes at de ofte er kalde, dessverre… Skikkelig lite koselig. Ah, og gratulerer så masse med ny jobb! Det hørtes kjempespennende ut, og supert at du fikk velge stillingsbrøk selv, det er jo supert! Masse lykke til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *