I dag er det freddan og det er jo dagen dere har venta på! I dag skal jeg nemlig fortelle om min strabasiøse ferd hjem fra Colosseum kino torsdag forrige uke. Neida, den var ikke så strabasiøs, men den ble unødvendig kald og lang.

Vi skulle ta banen hjem, men da vi kom til Majorstua T-bane var det så lenge til linje 5 gikk at vi gikk på Ringen for å vente innendørs på en av sentrumsstasjonene. Da vi var kommet på foreslo imidlertid Mannen at vi kunne ta Ringen til Carl Berner og bytte til 57-bussen derfra. Ok, da hadde vi en plan. Før vi var kommet så langt kom vi på at Carl B ikke er så enkel når jeg sitter i elektrisk rullestol fordi høydeforskjellen mellom banen og stasjonen er så stor. For en uten sittestabilitet er det ensbetydende med å stupe ut av stolen. Vi bestemte oss dermed for å ta banen videre til Sinsen, for det er ikke langt å rulle hjem derfra, særlig ikke når Mannen hadde sykkel.

Da vi kom til Carl B så vi at vi hadde husket riktig, høydeforskjellen var for stor. Kanskje det ville gått å rygge, men jeg turte ikke. Dessuten kunne vi jo bare rulle fra Sinsen. Men da vi kom til Sinsen var høydeforskjellen enda større og avstanden mellom tog og plattform enda bredere! Her snakker vi om en t-banestasjon som er relativt ny, og som kun blir brukt av en type tog. Likevel klarer de ikke å matche. Hadde jeg rygget der ville de små hjulene bak på stolen forsvunnet ned mellom, og hadde jeg kjørt forlengs ville jeg stupt ut av stolen. Det var med andre ord ingenting annet å gjøre enn å ta banen videre til Storo.


Jeg var ikke så fornøyd!

Fortauene mellom Storo og Løren er heldigvis i svært god stand, så hjemturen var grei. Hadde jeg vært varm hadde det ikke gjort så mye.

Skjerpings, Ruter!

Dagen min går med til pakking i dag. Vi skal i bryllup på Hvaler i morgen. Det vil si; vi begynner i Oslo med Holmenkollsvevet, før vi råner ned til Hvaler på null komma svisj. Jeg har gledet meg lenge til Holmenkollsvevet, men jeg så på youtubevideo fra det i går, og nå er jeg litt nervøs likevel.

Jeg har forberedt meg til bryllup ved å klippe håret denne uka, og frisøren stylet håret mitt. Sorry for å være selvdigger og sånn, men se så pen jeg ble!

  
Åh, som jeg ønsker meg krøller!

2 comments on “Hjemover

  1. Hei
    voi har samme stol jeg har ikke gått av på sinsen men mange andre steder. jeg har belte på stolen og tilter setet helt bak slik at tyngdekraften gir sidestabilitet og så går det fint å kjøre av banen så lenge man har litt fart og om du vil ha ekstra trygghet kan mannen gå bak og dermed gi deg et ekstra skyv om småhjulene setter seg fast 🙂

    1. Jeg har ikke belte, og synes at avstanden på Sinsen spesielt er for lang altså. Jeg har dårlig sittestabilitet. Men takk for tips 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *