Samfunn

forstyrrende data

Etter at jeg byttet til WordPress har jeg fått mye mer informasjon om dere lesere. Blogg.no fortalte meg hvor mange treff og hvor mange unike brukere per dag, mens WordPress gir i tillegg informasjon om hvor siden blir åpnet, hvilke innlegg som blir klikket på, hvilke nettsider som fører dere hit, og hvilke dere klikker dere videre inn på. Jeg får også se noe av hva man har søkt på på Google for å finne siden min. Stort sett er det “plutselig” og “rullestol” i en form for kombinasjon, mens i går var det i tillegg “mamma vil ha sex med meg”. Det føles rart å i det hele tatt skrive det, selv om jeg kun siterer. Jeg har også prøvd å Google det selv, for å se hva ved det søket som gav treff på min blogg, men etter å ha scrollet ned fem sider med treff, og fortsatt ikke min side, gav jeg opp. 

Men til deg som har skrevet dette, hvis du kommer tilbake: si fra til noen! Nå har jeg lett meg gjennom topptreffene selv, og det er lite hjelp og tips å få. Her er mitt: det er ingen som skal få ha sex med deg om du ikke vil, og særlig ikke familiemedlemmer. Si fra til en venn, en lærer, et familiemedlem. Noen kan hjelpe deg. Hvis ikke du har noen i omgangskretsen din så ring 800 57 000 (grønt nummer), det er en landsdekkende telefon for offere for incest og seksuelle overgrep. 

For alle dere som ikke har googlet på incestiøse forhold i det siste virker nok dette litt rart, men dersom det usannsynlige hender; nemlig at denne personen leser dette, da vil jeg vite at jeg har gjort noe. Heller være rar, men hjelpsom enn vanlig, men ignorant. 

Ja, dette ble ikke helt som mine vanlige blogginnlegg. Håper det er i orden, og at alle har en praktfull tirsdag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *