Okei! Dagen med stor D har kommet, dere! Dagen hvor jeg innser at jeg, lille sjenerte meg, er et stilikon! Alle vet at Fotballfrue er et stilikon, og jeg synes mye av det hun går i er fint. Men! Nå har hun kopiert meg! Da er det bare å lene seg tilbake og vente på alle de sponsede klærne skal dumpe ned i postkassa. For ikke å snakke om alle som kommer til å stjele stilen min fremover. Jeg gleder meg! 

Her er bevisene. 
20.06: jeg gjorde meg klar for Jeg lever-fest, og hadde på ananas-t-skjorte. En fest av en t-skjorte. 

  

24.07 (over en måned senere!): Fotballfrue skal farge håret blondt (hvem er det som har blondt hår, mon tro?) igjen, iført en helt lik en. 

 

Foto: Caroline Berg Eriksen (carolinebergeriksen.no)
 
I dag har jeg hvit blondetopp og skjørt fra Thailand. Gleder meg til å se samme outfit (ikke antrekk i mote- og bloggosfæren må vite!) på en annen blogg om en måneds tid. 

  
Tudelu! 

4 comments on “Stilikon ? 

  1. Hei Carine! Liker bloggen din så godt! Nå skal du få et stilikon-spørsmål: hvor er t-skjorten fra?

    🙂

    1. Så hyggelig å høre! T-skjorten er fra H&M, og i motsetning til det meste jeg eier er den relativt ny, så burde være mulig å få tak i fortsatt ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *