I dag er dagen! Siste dag før ferie og siste dag i praksisplass i 2015. Det betyr altså siste dag på Statistisk sentralbyrå. Det er vemodig, jeg har jo hatt tilknytning hit siden juni 2012, og selv om jeg har vært borte et år, så føles det som om jeg har vært her lenge. Jeg har bare gode ting å si om seksjon 590 og de som jobber der, og jeg har hatt det ypperlig som både mastergradstudent, førstekonsulent og i praksis. I går fikk jeg kakelunsj, vin og kort fra fine kollegaer. 

  
Selv om jeg er litt trist for å slutte er jeg også veldig glad for at det er ferie og for at høsten byr på høyere inntekt enn å kun leve på arbeidsavklaringspenger gjør. Selv om jeg har likt å kjenne på at det ikke kun er penger som driver meg. Også etter at denne praksisplassen “betalte seg” i form av referanser og erfaringer nok til å få ny jobb, har det vært viktig for meg å gjøre en god jobb. Jeg kommer til å slutte med fleksitimer til gode fordi jeg flere ettermiddager har blitt så oppslukt av arbeidet at jeg ikke har kommet meg hjem. I går “måtte” jeg kun bli til 14.30, men ende med å dra litt på seks. Jeg ønsker at det jeg har brukt tida på her skal være anvendbart av andre, og av god kvalitet. Selvfølgelig føles det godt å vite at jeg i tillegg skal få penger, men det er en fin ting å vite om seg selv. Hva motiveres jeg av? 

I den anledning tror jeg at jeg skal legge bort telefonen, og gjøre en god innsats på min siste dag her på Byrået. Ønsker alle en vidunderlig fredag! 

   
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *