Reise, Transport

Vinferie 2015 #1

Vinferie #1
Da var det endelig sommerferie for oss og. Turen går til Vinland. Vinland er litt det samme som Syden, et udefinerbart transnasjonalt område med et felles kjennetegn. For Syden er det som kjent sydlige breddegrader, varme og strandliv, mens for Vinland er det altså vinproduserende områder. Vi rekker jo ikke hele Vinland, selvsagt, men vi skal til fire steder, før vi ender opp i bryllup i Berlin. De fire stedene er Trier i Mosel, Chablis, Beaune i Burgund og Heidelberg. I natt har vi sovet på ferga fra Göteborg til Kiel (svært rullestolvennlig! Til og med do/dusjstol på badet!) og nå er vi på vei til Trier. Det vil si; vi var i hundreognoe på Autobahn i omtrent ti minutter før vi møtte helt stillestående kø. Så lenge var det gøy på bilferie.. Bare 700km igjen nå! I dag. 
   
 Det var litt startproblemer på ferien. Etter at jeg hadde siste arbeidsdag på fredag har jeg stupt ned en trapp og stanget hodet i bordkanten, fått urinveisinnfeksjon og feber. Til tross for både tur til legen, besøk fra hjelpemiddelsentralen, feber og lite søvn var vi av gårde kun 20 minutter etter skjema i går. Med Harry Potter and the Goblet of Fire på lydbok cruiset vi til Göteborg for å ta ferga. Det er halv pris sammenlignet med Oslo-båten. Standarden var absolutt bedre enn forventet, selv om jeg har hørt at Color Fantasy skal være veldig bra. 
Jeg vet ikke hvor hyppig jeg får oppdatert bloggen (dette innlegget publiseres på 3G, og det blir dyrt i lengden), men jeg har åpnet My Story på Snapchat for alle om noen har snap og vil se der. Prøver å være flink til å oppdatere der, går så kjapt at det nesten ikke bruker noe nett. Der heter jeg carinero. 

  

4 comments on “Vinferie 2015 #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *