Det er ikke så lett å få blogget nå som vi har fått selskap her nede. Har jo ikke sett Shala og Anders på lenge, så da er det ikke så hyggelig å sitte med nesa i mobilen når jeg endelig er sammen med dem. (Selv om vi alle har litt å gå på der..) 

Vi er nå tilbake i Tyskland etter en biltur i verdens fulleste bil. Egentlig skulle Shala og Anders ta toget hit til Heidelberg fra Beaune, men da det kostet 3000 norske bestemte vi oss for å prøve å se om alle fikk plass i bilen. Og vet du, det gjorde vi! Ikke enormt med plass til overs, men det gikk. 

  
Her i Heidelberg bor assistenten, Mannen og jeg i en leilighet vi har leid gjennom Air bnb. Det er deilig å kunne lage litt mat hjemme, særlig frokoster, men i går ble det også middag hjemme. Vi har jo masse god vin, kjøpte trøffel i Beaune, og hadde hjemmekveld med pasta og kortspill. Det var veldig koselig, og ikke minst deilig, ettersom vår første kveld i Heidelberg var av det mer (ehm..) fuktige slaget. 

  
Fineste! 

Dette er andre gang jeg er i Heidelberg, første gang var på skoletur i andre klasse på vgs, og også den gangen var det en befrielse å komme fra dyre Frankrike (den gang Paris) til billige Tyskland. Gode, men noe uklare, minner fra denne byen altså. Det er en koselig by, og den største vi har vært i så langt på reisen. Gamlebyen er fra middelalderen, mens den nye byen ser ut som en vanlig mellomsto by. 

Vinen som dominerer områdene rundt er hvitvin av druen Riesling, og i dag skal vi på tur til vingård for å smake. Det er virkelig genialt å ha med assistent på tur, for vi har en edru sjåfør bestandig! 

Tenk at 2/3 av ferien nå er over. Om bare en uke er vi hjemme igjen, og da starter jeg i ny jobb. Iiiih! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *