Nå begynner det å synke inn at (1) ferien er over, (2) høsten er på vei og (3) hverdagen har begynt. Det er i utgangspunktet tre ting som ikke begeistrer meg så veldig, men det er ikke bare kjipt. At ferien er over betyr at vi er hjemme igjen hos familie og venner. Det er stas! Fordi så mange har vært borte i sommer, og vi dro da folk endelig kom hjem, er det mange vi ikke har sett på svært lang tid. Det har derfor vært ekstra koselig med både familiemiddag og vennemiddag (sjekk gårsdagens dessert! Sitronterte ala MB:

  )
denne uka, for ikke å snakke om babyshower nå nettopp. Venninne nummer to (Annen) får en liten sønn om en måned. Vi var hjemme hos Trill, som fikk en datter i april, og som akkurat har flyttet med kjæreste og baby tilbake til Bærum. Svært voksent! Veldig trivelig med babyer. Mini (dog, tror det navnet er utdatert, bør være Bolla fra nå) kan underholde syv voksne mennesker kun med å se skeptisk ut. Elsk!

De kalte det 1.etasje men det viste seg at det var 5+8+5 trinn opp. Ettersom jeg så slik ut etter forrige tur med trappeklatreren (var faktisk enda blåere rundt øyet dagen etter): 

 
Så turte jeg ikke å trappeklatre i dag. Mannen min og kjæresten til Trill måtte dermed trille/dra meg opp tre trapper. Hurra for rullestollivet! 

At høsten er på vei har også hatt sin innvirkning på hva jeg har gjort siden sist. I går måtte jeg nemlig rydde i klær fremfor å blogge. Farvel, sommerkjoler og tynne topper og hei på deg til tykke gensere og ullundertøy. Klesskapet ble plutselig endret fra mange(pastell)farget til 50 shades of grey. Eneste positive med dette er jo at det føles som om man får mange nye klær uten å bruke penger. 

Sist, men ikke minst så var det hverdagen. Nå vet jeg ikke om jeg egentlig har kommet helt inn i den, for jeg har jo begynt i ny jobb. Jeg startet på onsdag, så jeg er veldig fersk, men det virker supert! Jeg jobber 65%, som blir litt kortere dager og fri på torsdager, for da skal jeg trene og kjøre. Jobben er på Folkehelseinstituttet, og tema er psykisk helse, rus og selvmord, med særlig fokus på innvandrerhelse. Spennende, hva?! Det jeg skal gjøre er primært datamekking, altså tilrettelegge datasett for forskning, også får vi se hva det blir. Jeg er i hvert fall veldig gira! Og dere! Jeg skal få lønn! Gleder meg som en liten unge. 

Vel. Nå må jeg gjøre meg klar til middagsgjester. Shala og Anders kommer en tur, før de begge skal reise bort med jobbene sine i morgen. Tudelu. 

  
 

One comment on “Alle gode ting er tre. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *