Haha, denne uka har jeg havnet i den såkalte tidsklemma. Eller, ikke jeg, men bloggen. Det har bare ikke vært tid, og jeg beklager. Jeg liker ikke når det går to dager uten oppdatering. Om posten går sin gang, skal jeg imidlertid gjøre opp for det med en godbit av et innlegg i helgen. Bare å glede seg! 

  
Grunnen til at jeg ikke fikk tid i går var at Mannen og jeg måtte ut i Bærum, for pappa ligger på sykehus. Han byttet hofte mens vi var på ferie, men nå har han fått betennelse i såret og må ha intravenøs antibiotika. Heldigvis var det ikke så ille at kula måtte byttes på nytt, og heldigvis var det ikke multiresistente bakterier. Det innebærer likevel noen dager på sykehuset. Stakkars lille pappa, det var vondt å se at han hadde smerter. Samtidig var det fint å se at han er oppegående. Flinke pappa fortalte meg også at han ikke har røyket på tre og en halv uke, og det, folkens, det er så imponerende at jeg har ikke ord. Han har nemlig røyket siden han var 12. Jeg har alltid vært anti røyk, og har mast i alle år om at han skal slutte. Selv om han ikke kaller det å slutte (enda), er det veldig, veldig kult at det er så lang tid siden forrige sigarett. (Ikke bli flau eller sur for at jeg outer deg på bloggen da, paps!)

  

Fine pappa! 
I dag er det torsdag, og jeg tenkte å ha en gjettekonkurranse her. Vinneren får heder og ære. Tror dere jeg skal a) ha fysio og så kjøretime, eller b) ha fysio og så på Etac for å fikse bilen igjen? Veldig spennende, og jeg sier som stemmen i The Julekalender; følg med i morgen! 

Nå stikker jeg på trening. Sjalabais. 

3 comments on “Heia pappa

  1. Jeg tenker du skal først til fysio og etterpå ha kjøretime,
    og den timen går kjempebra?

  2. Jeg tror at samme hva det er så blir det bra! 😉 Hils Walther god bedring og lykke til med fysio og kjøringen! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *