Brukte i går ettermiddag på å stemme. For andre valg på rad stemte jeg på Rådhuset, og det kan jeg virkelig anbefale. Lite mennesker og ganske høytidelig. For første gang siden jeg ble myndig har jeg vært i tvil om hva jeg skulle stemme. Syntes det var vanskelig helt frem til valgavlukket, men bestemte meg til slutt for å høre på valgomaten. Alle har vel fått med seg at jeg hører venstresida til, og synes inkludering, miljø, åpenhet og velferd er svært viktig. Alt dette har jeg vært opptatt av siden jeg ble med i SU som 16-åring. Rullestolen gjør jo imidlertid at jeg er blitt mer opptatt av tilgjengelighet også. Det har ikke valgkampen handlet noe særlig om, etter hva jeg har fått med meg, og egentlig er jeg litt negativt overrasket over at partiene jeg heier på ikke har mer uttalte mål angående tilgjengelighet. Jeg stoler likevel på at om det blir et byrådsskifte i Oslo, så er det et skifte til det bedre for tilgjengeligheten. 

  
Uansett hva du stemmer på håper jeg at du bruker stemmeretten din på mandag. Stemming burde være en plikt! 

Nå skal jeg tilbake til sykehuset og besøke Pappa, før jeg skal i bursdag til Mimmi. Håper alle har en finfin lørdag. 

  
Tudelu!

2 comments on “Har stemt! 

  1. Har ikke hørt et ord om tilgjengelighet her i Alta heller. her går striden mye på sykehus, skal Alta som er Finnmark sin største by få sykehus på bekostning av det i Hammerfest ( ofte stengte vier på vinter, ambulanseflyet kan ofte ikke lande der heller).Men vi får heldigvis et såkalt nærsykehuss,litt bedre tilbud enn i dag.Og skolestrukturen har vært mye frempå i disse valgdager.

    1. Det er synd at det ikke er en mer sexy sak. Sykehus er jo viktig da! Bra dere får nærsykehus 🙂 Håper du har en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *