Hadde kartleggingssamtale. 
-Kjører du egen bil?

-Nja, jeg har ikke fått tilbake lappen enda, men assistentene kjører. 

-Åh, har du kjørt for fort? 

-Nei. Jeg har skadet meg. 

(…)

-Så. Har du vært i bilulykke, du da? 

-Nei. Jeg snubla i en trapp, tok meg delvis for i et vindu som så lukket ut. Vinduet var åpent og jeg falt ut mellom andre og tredje etasje og landet på hodet. (Hvorfor er dette relevant for å kartlegge assistentbehovet mitt?)

-Du har skadet nakken?

-Ja, komplett C4, C5, C6-ryggmargsskade. 

-OK. 

9 comments on “Relevans?

 1. Hei!
  Hadde bare lyst til å legge igjen en hilsen til deg. Guri så flott du er:) og så flink du er til å skrive. Å jeg blir insirert og motivert av at du er så flink til å holde motet oppe, lever livet så normalt du kan og tar vare på det som er godt i livet ditt tross din utrolig uheldige skjebne. Takk for at du deler , er så åpen og møter dagen!:) du er virkelig en inspirasjon og en knall tøff dame.
  Klem fra meg

  1. Herregud og tusen takk! Så utrolig hyggelig kommentar 🙂 Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at sånne kommentarer varmer hjertet lenge! God helg!!

  2. Tusen takk! Beklager at det har tatt tid å svare, appen min har vært syk. Men sånne kommentarer, de gjør virkelig både dagen og uka mi! Håper du får en fin uke også ?

 2. Hei Carine! Jeg fikk bare lyst å skrive til deg. Fant bloggen din når jeg lå på sykehus etter min skade (inkomplett L1) i mars i år. Vil bare si at du skriver veldig motiverende, det er fint å se at du er så positiv!
  (Følger deg på snap også, føler meg nesten litt stalker, men det er fordi du motiverer meg i min hverdag 🙂 )
  Ha en fin dag! og som overlegen på spinal på st.olavs sa, “The sky is the limit!”
  -Sigrid

  1. Du er ikke stalker, jeg legger jo opp til det ☺️ Tusen takk for hyggelig kommentar, det er en stor glede å kunne være til hjelp!

 3. He he, slår ikke min samtale med legen i dag, skulle fornye parkeringsbevis for funksjonshemmede og hadde fått ny lege etter at jeg gjorde det sist (fem år siden). “Hvorfor trenger pasienten dette beviset?” Han ser på meg. Jeg svarer “Uhm, fordi jeg har diagnose X type X og er rullestolbruker” og han skriver ned akkurat det jeg sier. Det samme gjentar seg på de neste 5 spørsmålene så spør han om han skal signere jeg sier ja han signerer og jeg tar med meg arket og drar hjem Det var jammen meg 140 kroner for ingenting!

  1. … Og alle kommaene forsvant visst, men jeg håper du skjønte hva jeg mente likevel 🙂 klem ha en fin dag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *