Toppblogger

Toppblogger 10, videoblogg #2

Hei Bloggen

I dag er det en merkedag, for for aller første gang tester jeg ut et sponset produkt. Det betyr at jeg har fått det gratis og jeg får til og med lov til å gi dere en unik rabattkode, så dere kan få 30% rabatt på dette produktet. Om ikke det gjør meg til en vaskeekte toppblogger så vet ikke jeg. Produktet heter The Incredible Facemask og er en ansiktsmaske som stivner på huden, slik at når du drar den av så skal alle døde hudceller, hudormer og urenheter dras ut. Ganske nasty, men kult om det virker!
Dere må ikke tro jeg er en sell out, for grunnen til at jeg valgte å si ja til dette er at jeg tenkte det kunne være artig å teste ut både produktet og tetravennligheten. Dette har jeg, som seg hør og bør, gjort i en videoblogg:

Nå har jeg bare rukket å ta en behandling så langt, så jeg kan enda ikke uttale meg om det reduserer kviser, slik den hevder å gjøre. Det jeg kan si er at huden føltes veldig ren etterpå. Døde hudceller og annet smuss ble virkelig dratt vekk. Det var veldig fascinerende, litt som å vokse ansiktet, bare at det ikke gjør vondt. Jeg skal bruke opp de pakkene jeg har, 5 totalt, og holde dere oppdatert på hvordan jeg synes  den virker.

Om du synes dette høres kult ut så kan du få 30% ved å bruke koden plutseligfacemask30. Her er link.

 

Jeg synes forresten det er så hyggelig at det har kommet litt fler kommentarer i det siste. Dessverre har bloggappen min klikket, så jeg får bare feilmeldinger når jeg skal svare, men de leses og jeg blir utrolig glad!

Ha en trivelig lørdag, folkens <3

6 comments on “Toppblogger 10, videoblogg #2

  1. kult Carine, gøy med sponsa maske.
    Vet ikke om massen var veldig seig? men når jeg smører annsiktet s dæsjer jeg bare en dæsj på hånda øverst med tommelen og så bruker jeg fremsiden av hånda til å smøre. jeg har også tetrahender men har bare en funksjonell 😉 men vet ikke om det funker på seige ting.

    1. Jo, ganske seig, men også mye mer flytende enn f.eks krem. Vanskelig altså..

  2. Så herlig video! Gleder meg til flere videoblogger! Ramlet tilfeldigvis innom bloggen din når du først begynte med blogging, og synes det har vært fint å være med på reisen din. Du er drittøff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *