Du vet når du blåser opp en ballong, lar være å knyte og så slipper lufta ut igjen? Ballongen du sitter igjen med ser ikke ut som før du blåste den opp. Den er slapp og rar i stedet for fin og stram. Vel. Når jeg får urinveisinnfeksjon er jeg som en ballong lufta har gått ut av. Jeg føler at gleden og positiviteten bare siver ut av meg, og alle de kjipe konsekvensene av å ha en ryggmargsskade kommer frem i bevisstheten.

Jeg hater uroen, jeg hater urinlekasjene, jeg hater å miste nattesøvnen, jeg hater at Mannen må være sykepleier (hvis det ikke er assistent på jobb). Alt engasjement, vilje og lyst forsvinner, og jeg får bare lyst til å krølle meg sammen til en ball og gjøre ingenting. I dag har jeg derfor spist Mannens hjemmelagede makroner og sett på repriser av Frustrerte fruer på TV2. Kjedelig, men helt ok. Heldigvis at dette skjer på en helg, så jeg slipper å styre med det på jobb.


Det er forresten ikke helt sant, det jeg skrev over. All lyst har ikke forsvunnet. Lysten på tre poeng er alltid tilstedeværende, og i går fikk vi (Stabæk) noen av de deiligste på lenge. Tre minutter på overtid, med en scoring i verdensklasse. Så. Utrolig. Deilig!


Håper dere alle har en bedre helg enn meg!

2 comments on “Lufta har gått ut

  1. Hei Carine, har du prøvd å drikke masse appelsinjuice for å unngå urinveisinfeksjoner ? Syren kan ta knekken på infeksjonen hvis du får tatt det tidlig nok. Jeg var innmari plaget før, nå tar jeg Cvitaminer hver dag (askorbinsyre), og det har faktisk hjulpet masse. (Jeg tar hver dag fordi jeg pga en fødselsskade har dårlig følelse i blæren, så jeg kjennner ikke signalene tidlig nok lenger. )

    1. Tusen takk for gode råd, men ja. Jeg går på trippel C-vitamindose, tranebærtabletter og Hiprex (mild antibiotika) to ganger daglig ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *