Ja, da var klokka kvart på tre, og jeg er endelig klar for dagen. Det vil si, det er jo alt for sent for å begynne på jobb nå, så jeg er syk i dag. Hva har jeg gjort i dag spør du? Jeg har fått blokket ut urinrøret ved en feil igjen, så jeg har vært hos legen for undersøkelse, og deretter Rikshospitalet for innleggelse av permanent kateter i navlen. Wuhu, for en god start på helgen!

Må bare benytte anledningen til å skryte av helsevesenet. Inn til fastlegen, sendt videre til Norges beste sykehus, inn uten ventetid, ferdig på ti minutter og hjem uten å måtte betale en krone. Det er virkelig luksus å ha tilgang på slike tjenester, når uhellet først er ute.


Men dere, vet dere hva jeg klarte å gjøre i går. På mitt første møte med hele Område 1 på FHI? Altså, type 100-150 mennesker? Ha vannflasken min lekkende i fanget. Som om jeg ikke har nok ekte urinlekkasjer, så klarer jeg i tillegg å søle så det så ut som om jeg hadde hatt det store uhellet. Kult å være hun nye, i rullestol, som tisser på seg før møtene. Pinlig! Jeg er rimelig lei av camelback etterhvert!

Nå skal jeg nyte fordelene med permanent kateter en liten stund; drikke pils, sove gjennom natta og slippe å være redd for at det er vått hele tiden.


Skål og god helg, folkens!

Og dere, TUSEN TAKK for kommentarer og oppmuntring! Det betyr så mye!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *