November er så trist og grå, men nyttig likevel. For da kan barna lære seg å finne moro selv. 

Jeg er ikke helt sikker på at det er helt riktig gjengitt, men har en ganske god følelse på at jeg har fått med poenget i kalendersangen vi lærte på barneskolen. En god venninne av meg hadde bursdag 1.11, og hun syntes alltid det var kjipt at bursdagsmåneden hennes var forbundet med å være trist og grå. 

Det er jo dessverre ikke til å komme fra at november er kjip. Jeg pleide å syntes at det var den kjedeligste måneden i året, men etter at jeg ble rullestolbrukerdt har jeg endret mening. Nå er det februar, da er jeg rimelig lei av å ikke komme meg noen steder på grunn av all snøen. Jeg har i stedet bestemt at november er en del av førjulstida. Riktignok er det ikke lov (her i huset) med julepynt, julebrus eller julegodteri, men julemusikk spilles, gavelister påbegynnes og klementiner kan spises. Hvor mye hyggeligere er ikke november når man kan glede ser til jul? 

Det er imidlertid usikkert hvor mye tid jeg får til å glede meg til jul. November skal brukes til å dra i bryllup i København, seminar for representanter til råd for funksjonshemmede (stiller til valg i bydel Grünerløkka), spinalseminar i Landsforeningen for ryggmargsskadde, julebord for assistentene, foredrag om livet med BPA på fagdag for Uloba, foredrag på jobben om hva jeg har gjort der de siste to månedene, i tillegg til vanlig jobb, blogging her, blogging på BPA-portalen, styre assistentene (som nå er en utfordring på grunn av en sykemelding), forholde meg til nav, bydel og Aleris, for ikke å snakke om å være kone, venn og familiemedlem. Puh! Jeg er sliten bare av å ramse opp! Fordelen må være at november kommer til å fly forbi, og plutselig er det førjulstid på ekte. 

  
Se så fin genser! En av mange fantastiske bursdagsgaver! Fikk enda en nydelig genser av svigermor i går, og champagne og 20-talls champagneglass av svigerfar, så nå har jeg fått absolutt alt jeg ønsket meg. Heldiggrisen meg! 

Med unntak av en ting. Stabækmedalje. Skulle så veldig gjerne vært på Nadderud i dag. Dessverre blir det for kaldt for meg og min elendige blodsirkulasjon. Men drakta er på, og jeg er klar for å heie frem laget til tre poeng, selv om det blir fra stua. Tenk blaatt i dag, folkens! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *