Jeg er en jente på 29 som frem til sommeren 2013 studerte sosiologi ved Universitetet i Oslo. På fritiden er jeg ivrig fotballsupporter, vindrikker og brettspiller. Jeg tilbringer mye tid med venner, liker å reise og å bare kose meg hjemme med mannen. I tillegg bruker jeg selvsagt en del tid på jobb, matlaging, husarbeid og handling. 

16.06.13 var jeg utsatt for en fallulykke og brakk nakken. Dette gjorde at jeg fikk en alvorlig skade på ryggmargen og havnet i rullestol. Det gjør at jeg trenger noen til å være mine armer og bein. Jeg trenger hjelp til å komme meg rundt til, og delta på, aktivitetene jeg drev med før, i tillegg til å komme meg til jobb og fysioterapi. 
Hjemme trenger jeg hjelp til husarbeid, som rydding, vasking, matlaging og morgenstell. Dette innebærer hjelp til dusj, påkledning og til å komme meg på toalettet. I tillegg trenger jeg hjelp til forflytning mellom rullestoler og fra stol til seng. 

Arbeidet vil primært være på morgen og dagtid på hverdager, og på dagtid i helgene, men noe kveldsjobbing kan forekomme. I tillegg kan det bli aktuelt å bli med på reiser. Å kunne snakke godt norsk er et krav, fordi mye av jobben går ut på å kommunisere med meg. Erfaring med lignende arbeid er positivt, men ikke et krav. Det er også viktig at du har førerkort til personbil. Personlig egenhet vektlegges, da kjemien mellom meg og assistenten må stemme for at vi begge skal trives. Jeg ønsker kun kvinnelige assistenter. 

Jeg ønsker meg både en fast assistent i omtrent en 30-40%-stilling og en til to tilkallingsvikarer. Gjerne skriv i søknaden hvilken type stilling du er interessert i. Stillingene passer for eksempel som deltidsjobb ved siden av studier. Stillingene har oppstart 15.01.16, med opplæringsperiode siste halvdel av januar.

 
Søknad og CV kan sendes til carine.odegaard@gmail.com. Har du spørsmål kan de også sendes på epost, eller ta kontakt på 93206326. Søknadsfrist 01.12.15. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *