Endelig helg, og i dag skal vi ikke på jobb! Nå skal vi nemlig på roadtrip til København. Fetteren til Mannen skal gifte seg i morgen, og det må vi jo være med på. Det er også en av grunnene til den ekstra dårlige oppdateringen denne uka; fordi jeg skulle ha fri i dag måtte jeg på jobb på onsdag. All honnør til de som jobber hver dag, ass! Hvordan dere får tid til noe som helst skjønner ikke jeg. (Men dere er kanskje ikke arbeidsledere/arbeidsgivere på fritiden?) Uansett. 

  
Nå drar vi. Følg meg på Snapchat (carinero) for sykt kule roadtripsnaps. Neida. Joda. Neida. 

P.s. Sjekk ut genseren min. Dere kan ikke se det, men den er ubeskrivelig myk. Den kjøpte Mannen helt selv til meg i bursdagsgave! Elsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *