Vi dro til København for fetter Danskes bryllup, men selv om jeg ikke akkurat var hovedpersonen der, følte jeg meg likevel som en prinsesse for en helg. Vi bodde på Scandic Palace, på Rådhusplassen. Finere location skal man lete lenge etter, for derfra er det gåavstand til det meste. Det var det flere enn oss som hadde skjønt, for hotellet var fullt. Så fullt faktisk, at vi fikk oppgradering til junior suite. Snakk om luksus! Det var altså et rom med tre rom i tillegg til bad. Egentlig koster det 5000 dkk  per natt, men det betalte heldigvis ikke vi!

  

En annen grunn til at jeg følte meg som en prinsesse var at jeg “fikk” alt jeg ville ha i butikkene, og spiste mat som var ubeskrivelig god. Både økologisk gris i bryllupet, fasan og champagne til lunsj (seriøst!) og Sticks and sushi fredag kveld. Var ikke superflink til å ta bilder, men her er to fra fredagen. 

   
 
Sticks and sushi og Radio (der vi spiste fasan) anbefales virkelig! Radio har imidlertid ikke rullestoltoalett. 

Alt i alt var det en hektisk, men veeeldig trivelig helg! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *