Kjære blogglesere, nå trenger jeg hjelp fra dere. Fredag 20.11 skal jeg holde et foredrag på Ulobas fagdag, om livet med BPA. Jeg har 25 minutter til rådighet, noe som føles vanvittig lenge. Jeg har skrevet “skjelettet” til presentasjonen, men jeg trenger å spice opp med historier og eksempler. Det er her dere kommer inn. Hva ville dere likt å høre om? Jeg vet av statistikken at det er en dere innom her. Vær så snill å gi meg et forslag om du har ett! Send gjerne på e-post om du ikke vil skrive “offentlig”. 

  
Jeg har selvsagt supernoia for foredraget, men det er sikkert en god erfaring for meg å ha. Skal se om jeg kan legge den ut her i ettertid. I tekstformat altså! 

Ellers har jeg brukt denne dagen på å telle mine 31 mummikopper. Elsker dem, alle som en! 

  
Jeg har også vært på trening hos fysioterapeuten. Har begynt med noe nytt nå; lære meg å presse nedover med armen, uten å bruke kroppsvekten. Det er ikke lett! Men bare første gang jeg øver på det. Samtidig som jeg øvde på sittebalanse. Bare sier det. Tok også 30 sitte-pushups. Følte meg i god form i dag!  

Tjolahopp. Ha en fin onsdagskveld!

7 comments on “Hjelp meg

  1. Jeg ville likt å høre om de små tingene, både positive og negative. Og om små hverdagshistorier som viser viktigheten av BPS. Humor er alltid bra.
    Skulle gjerne hørt deg, tror du er rågod!!!

  2. Kanskje noen hverdagseksempler på hvordan man trekker grensen/balanserer mellom det å ha en assistent tilstede store deler av dagen og likevel beholde et eget familieliv (eks når man er på familieferie, vennekveld mv). Vet du har skrevet noe om det på bloggen tidligere. Lykke til 🙂

  3. Hei ! Hvem er målgruppen er det andre BPA mottakere, helsepersonell?? Jeg tenker det er viktig å få frem hvordan du opplever å måtte lære opp ufaglærte, hvilke utfordringer, men også hva som er bra med det. Hvilke forventninger har du som BPA bruker?
    Det kan også være interessant å høre dine erfaringer med “systemet” forslag til hvordan ting kan gjøres på en mindre byråkratisk og smidig måte . Noen raske tanker en torsdag kveld 🙂 Lykke til uansett 🙂

    1. Tusen takk for gode (!!!) innspill! De jeg skal snakke til er bestillerenheter i kommunene. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *