Dere ass!! Tusen takk for alle gratulasjoner på forrige innlegg. Jeg skal svare på hver eneste en. Grunnen til at bloggen har vært litt ekstra nedprioritert i det siste er at jeg i løpet av de kommende fem dager skal holde to (2!) foredrag! Og jeg er så nervøs!

De er svært forskjellige. Det første er i dag, og er på fagdag hos Uloba. Lytterne er ansatte i kommuner og jeg skal snakke om livet med BPA. Det neste er på tirsdag, på jobb, og jeg skal presentere det jeg har jobbet med siden jeg begynte på FHI. Jeg kan jo begge temaene svært godt, men det er noe med å ha all oppmerksomheten rettet mot meg. Hjelpes!

Nei, nå må jeg legge bort mobilen og øve en siste gang! Send gode vibber i retning Gardermoen i 11.45-tiden! 

   
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *