Happy sunday! Håper alle har hatt en strålende dag og helg. Jeg har brukt helgen til å besøke baby i Ås, ha besøk av to venninner, ha besøk av tante, onkel og Mimmi og på å organisere assistentturnus for januar. Sistnevnte er ikke lett! En av mine faste skal dessverre slutte, det samme skal en tilkallingsvikar, og en skal ut i mammaperm etterhvert. Frem til jeg har noen på plass 1.2, må jeg derfor klare meg med de jeg har, og det er ikke enkelt å etterkomme alles ønsker. All honnør til flinke ledere der ute! 

  
Det jeg egentlig hadde tenkt med denne bloggposten var imidlertid å tipse om en restaurant. (Selvsagt får jeg betalt haugevis av tusenlapper for å si dette. Nei da, bare gratis mat. Nei da, jeg får ingenting!) Stedet er italiensk, ligger på Schous Plass nederst på Grünerløkka, og heter Trattoria Populare. Jeg var der og feiret bursdag med vennegjengen min fra ungdomsskolen (Gamlegjengen). Det er nydelig mat, super service, stort og fint HC-toalett og en veldig rullbar rampe på baksiden. Prisnivået er heller ikke så verst. Så. Neste gang du skal på date med kjæresten eller feire svigemors bursdag anbefaler jeg deg å booke bord der! Viktig å gi cred til de gode stedene. 

Ellers er jeg (ikke) supergira for uken som kommer, med høydepunkt allerede på tirsdag, da jeg har presentasjon på jobben. Etter det blir jo uka faktisk ganske kul. Mannen er borte, så jeg skal ha masse besøk, ha julebord med Verdens Beste Assistenter, på julebord med LARS, pynte litt til jul (yeah!) og så få Mannen min hjem i tide til å tenne første adventslys, på søndag. Nå roer det seg også litt ned fremover, det er deilig! 

Ha en fortryllende kveld, alle sammen! Fred og kjærlighet til alle. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *