Nå, folkens! Nå!! Nå er presentasjonen på jobb overstått, og det er bare å glede seg til jul(ebord)! Det gikk fint, selv om det er fryktelig skummelt. Før du tenker “selvfølgelig gikk det fint, dumma!”, så skal jeg fortelle deg at det slettes ikke er en selvfølge. Vet du hva som møtte meg da jeg kom på jobb på mandag? (Ja, du kan ha sett det på Snapchat.) Datasystemet var nede. Alt var utilgjengelig. Da jeg omsider kom inn på alt hadde jeg ikke lengre tilgang til en hel del av filene og mappene mine, for PCen ble byttet i helgen. Heldigvis hadde jeg sendt presentasjonen til lederen min på e-post, før helgen. 

Som om ikke datatrøbbel var nok, så kom glattisen i går. Jeg følte meg som verdens kjipeste sjef som tvang assistenten til å kjøre, selv om det var underkjølt regn og hun absolutt ikke hadde lyst. Hadde jeg vært litt mer overtroisk så hadde jeg lurt på om verden prøvde å fortelle meg noe. Men jeg lyttet jo uansett ikke, og presentasjonen gikk, som sagt, fint. 

Jeg følte det som om jeg var ferdig med eksamen eller noe sånt, og var helt klar for juleferie. Det er imidlertid en ting som står mellom meg og en ordentlig juleferie og det er spørsmålet om forlengelse. Jeg har jo bare arbeidskontrakt ut året, og fikk vite i går at jeg ikke får vite noe før i midten av desember. Det setter meg jo i en vanskelig situasjon. Skal jeg begynne å søke jobber? Skal jeg gamble på at det går i orden? Hva vil jeg i så fall gjøre hvis det ikke går i orden? Jobbe videre med tekst- og foredragsarbeid, eller en annen midlertidig stilling i akademia? Rullestolreiseblogger? (Åh, ja!) Jeg vil jo selvsagt aller helst bli, jeg digger jobben min, og det er jo det jeg er utdannet til. I tillegg til at det er det sikreste økonomisk, og jeg spontanshoppet jo for over fem millioner forrige uke, hehe. Men man må jo alltid ha en backup-plan, eller hva? 

Vel. I dag skal jeg ikke tenke på dette (as if!), og dra på fysio og være flink tetraplegiker. 

  

Ha en god onsdag! 

2 comments on “Foredrag #2

  1. Så bra at du hadde mot til å dra ut på glattisen og gjennomføre foredraget! Det er jo en deilig boost når man har gjennomført. Ellers synes jeg ideen om Reisende rullestolblogger er en super idé som du sikkert kunne fått mange med på innen reise- og hotellbransjen. I den bransjen som i andre gjelder det å skille seg ut fra mengden:-) Lykke til med jobb og ha en fin førjulstid!

    1. Hehe, ja, det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjøre, men det involverer en del selvpromotering og det er ikke jeg så god på.. Tusen takk, og god advent til deg og!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *