Sjalabais! Long time, no C (åh, dobbel betydning!). Bare så det er klart vet jeg at jeg kalte innlegget sist søndag for Søndagstips også, men her kommer altså to tips jeg har plukket opp denne helga. 

Jeg har vært på to julebord denne helga. På fredag var det jeg som arrangerte, for assistentene, og i går var det for Landsforeningen for ryggmargsskadde. Begge deler var veldig trivelig. 

  
Julebordet for assistentene var hjemme hos meg, med take away tapas, julegaver og quiz. Ikke at de tør å si noe annet, men jeg tror alle hadde det veldig fint. Jeg koste meg hvertfall veldig. Vi var nesten fulltallig, og det synes jeg var ekstra fint.  

 
Mitt første søndagstips omhandler maten vi spiste på fredag. Det var take away fra Delicatessen, en av Oslos beste tapasrestauranter. Jeg bestilte medium meny, som kostet 275 per hode, og det var evig med mat. Og så god mat! Nam! Jeg gleder meg til restefeast etterpå. Absolutt verdt å vite om hvis du skal ha gjester, og ikke vil lage maten. 

Julebordet for LARS var på Scandic i Asker. Først var det spinalseminar, som vi kom (kremt) litt sent til, og så var det vinsmaking og julebord. 

  
Det var veldig kaldt på Scandic, så ullgenseren ble aldri kastet, og dermed var det kun assistenten som fikk se den fine skjorta jeg hadde under. 

  

  
Assistenten og jeg delte jo rom, så det var ikke bare skjorta hun fikk se, for å si det sånn. Hehe. De som vil få med seg sine ansatte til sengs etter julebord burde bare få seg personlig assistenter. 

Jeg gikk på en klassisk julesmell, for det var nemlig julematbuffet. Jeg spiste aaalt for mye, og ble kvalm og trøtt. Likevel vil jeg si det var en veldig hyggelig kveld. Selv om jeg drar gjennomsnittsalderen en smule ned, er det veldig fine folk som er engasjert i LARS. Det var også svært fint å se all rullestoldansingen. 

Søndagstips nummer to er Scandic Asker. Aldri har jeg vært på et mer tilrettelagt sted. Rommet vårt hadde til og med senger hvor man kunne kjøre opp ryggen/hjertebrettet og beina. Det eneste jeg har å utsette er altså temperaturen. Nå skjønner jeg riktignok ikke hvorfor man skal ta inn på hotell i Asker, men det er jo fint å vite at der er det supertilgjengelig og super service. 

Nå er det julepynting som står på planen. Ha en fin første søndag i advent! 

2 comments on “Søndagstips #2

  1. Endelig et nytt innlegg 🙂 Så fint du hadde laget til for assistentene, de er heldig som har deg til sjef! Ønsker deg en koselig og innholdsrik adventstid. Jeg er nysgjerrig på adventsstaken deres, kanskje du kan “vise den frem” i et innlegg?

    1. Endelig! 🙂 Og tusen takk. Jeg er heldig som har dem også. Ønsker deg en vidunderlig adventstid tilbake. Selvfølgelig kan jeg vise frem adventsstaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *