Wihuuu! 2.desember og 22 dager til jul (det er jo egentlig ikke sant, jul er nå!). Jeg er supergira for i dag, for Mannen og jeg skal på julegaveshopping! Han tar seg en halv dag fri, og så drar vi til Sandvika når jeg er ferdig på fysio. Jeg elsker å handle julegaver! Misforstå meg rett; synes ikke noe om kjøpepresset og å kjøpe bare for å kjøpe. Men jeg har en liste over hva jeg skal ha, og jeg elsker å se for meg den jeg kjøper til og om han/hun blir glad. Vi kjøper jo ikke til så mange, de fleste får mer eller mindre hjemmelaget, så det er bare koselig med julehandel. 

  
2.desember-selfie! 

Dagens tips er viktig. Sjekk røykvarsleren din. En jeg kjenner og kjæresten hans holdt på å brenne inne lørdag morgen. Det er heeelt for jævlig. Se video her
Åh, dere! Det snør! Julestemning de luxe! Happy 2.desember, alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *